Obaja máte úplnú pravdu, kde ja som na to reagoval tak, že som si zmenil logo a vymazal časť príspevkov nakoľko diskusné fórum je bez diskusie a už neplní svoj účel. Inak to je môj posledný príspevok na fore FG nakoľko to pre mňa nemá zmysel a bez aktuálnej komunikácie a podania informáciií medzi hráčmi a redakciou FG sa nedá nič vyriešiť.©©©
PS:Základom diskusie je komunikácia a bez komunikácie neexistuje diskusia ,kde jedno bez druhého nemôže fungovať :
Každá úspešná komunikácia zahŕňa nasledujúce faktory zobrazené na obrázku a najmä komunikácia FG s hráčom musí byť aktuálna v danom čase inak stráca význam :
Komunikácia je teda uvažovanie o vyslaní a vyslanie impulzu alebo častice z bodu zdroja cez vzdialenosť do bodu príjmu, so zámerom vytvoriť v bode príjmu duplikáciu a porozumenie tomu, čo vyšlo z bodu zdroja a promptne odpovedať aby vznikla aktuálne vzájomná komunikácia .
Na záver Bastiku ďakujem za pozdrav a zdrávím ťa, lebo ty si v prvom rade dobrosrdečný a zábavný človek a tvoje príspevky ma vždy potešia nakoľko majú hlavu aj pätu a k tomu, že ma nepoznáš uvádzam citát: ©©©Člověka nepoznáš, pokud měsíc nechodíš v jeho mokasínách. (Indiánské přísloví) Bastíku rozhodol som sa, že ak chceš, tak ti pošlem moje mokasiny , a ak budeš chcieť aj ty, tak pošli mi aj tvoje , ale iba na mesiac ©
Obaja máte úplnú pravdu, kde ja som na to reagoval tak, že som si zmenil logo a vymazal časť príspevkov nakoľko diskusné fórum je bez diskusie a už neplní svoj účel. Inak to je môj posledný príspevok na fore FG nakoľko to pre mňa nemá zmysel a bez aktuálnej komunikácie a podania informáciií medzi hráčmi a redakciou FG sa nedá nič vyriešiť.©©©x( ;( x( 8) x(
PS:**Základom diskusie je komunikácia** a bez komunikácie neexistuje diskusia ,kde jedno bez druhého nemôže fungovať :
![57b880283c754.png](serve/attachment&path=57b880283c754.png)
Každá úspešná komunikácia zahŕňa nasledujúce faktory zobrazené na obrázku a najmä komunikácia FG s hráčom musí byť aktuálna v danom čase inak stráca význam :
Komunikácia je teda uvažovanie o vyslaní a vyslanie impulzu alebo častice z bodu zdroja cez vzdialenosť do bodu príjmu, so zámerom vytvoriť v bode príjmu duplikáciu a porozumenie tomu, čo vyšlo z bodu zdroja a promptne odpovedať aby vznikla** aktuálne vzájomná komunikácia** .x( x( x( x( x( ;( ;( ;( ;( ;(
Na záver **Bastiku** :D ďakujem za pozdrav a zdrávím ťa, lebo ty si v prvom rade dobrosrdečný a zábavný človek a tvoje príspevky ma vždy potešia nakoľko majú hlavu aj pätu a k tomu, že ma nepoznáš uvádzam citát: ©©©Člověka nepoznáš, pokud měsíc nechodíš v jeho mokasínách. (Indiánské přísloví)(mm) (mm) 8) :) :P Bastíku rozhodol som sa, že ak chceš, tak ti pošlem moje mokasiny , a ak budeš chcieť aj ty, tak pošli mi aj tvoje , ale iba na mesiac © :) :) :) :) ]:)